17 photos available

For sale: Ideaal voor praktijk aan huis

Address: Nijverheidsweg 7, 2102 LJ Heemstede
Type of residence Office
Plot size 718 m²
€860,000

General

VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE

Object:
Een karakteristiek, volledig gerenoveerd vrijstaand woonhuis of kantoorpand op een uitstekende zichtlocatie te Heemstede met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Locatie:
De villa ligt aan de rand van het woonpark Watertorenplan in Heemstede nabij de aansluiting van de provinciale weg N201 richting Haarlem, Heemstede en Hoofddorp en op loopafs... More info
Features
All characteristics
Type of residence Office
Construction period 1907
Status Available

Features

Offer
Reference number 00106
Asking price €860,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Last updated 12 June 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Office
Type of construction Existing estate
Construction period 1907
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Roof
Wall
Floor
Surfaces and content
Plot size 718 m²
Floor area 263 m²
Mapping
Number of floors 2
Features
Number of parking spaces 4

Definition

VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE

Object:
Een karakteristiek, volledig gerenoveerd vrijstaand woonhuis of kantoorpand op een uitstekende zichtlocatie te Heemstede met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Locatie:
De villa ligt aan de rand van het woonpark Watertorenplan in Heemstede nabij de aansluiting van de provinciale weg N201 richting Haarlem, Heemstede en Hoofddorp en op loopafstand van de haven en het centrum van Heemstede.

Openbaar vervoer:
Op vijf minuten loopafstand bevindt zich een bushalte. (lijn 340) Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Haarlem en of 1 in het centrum van Hoofddorp.

Adres:
Nijverheidsweg 7, 2102 LJ Heemstede.

Kadastrale informatie:
Gemeente: Heemstede
Sectie: A
Nummers: 9883 en 9885
Grootte: 7 are en 18 centiare

Indeling:
Vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 149 m2;
1e verdieping: ca. 85 m2 ;
2e verdieping: ca. 29 m2.
Totaal: ca. 263 m2.

Parkeren:
4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vraagprijs:
€ 960.000,— kosten koper.

Bestemming:
De villa heeft een woon- en werkbestemming, Het bestemmingsplan Woonwijken Noordoost, identificatie NL(MRO0397BPnoordoost-020, vastgesteld 19-02-2013 is van toepassing. Toetsing via www.ruimtelijkeplannen.nl
IEDERE AANSPRAKELIJKHEID IS BEPERKT TOT HET BEDRAG DAT IN HET BETREFFENDE GEVAL ONDER DE BEROEPSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING WORDT UITBETAALD. ALLE DOOR ONS VERSTREKTE INFORMATIE IS GEHEEL VRIJBLIJVEND EN UITSLUITEND VOOR GEADRESSEERDE BESTEMD. ALLE GEGEVENS ZIJN MET ZORG SAMENGESTELD EN UIT ONS INZIENS BETROUWBARE BRON AFKOMSTIG. TEN AANZIEN VAN DE JUISTHEID ERVAN KUNNEN WIJ ECHTER GEEN AANSPRAKELIJKHEID AANVAARDEN.

Indeling:
Begane grond; ruime entree, meterkast, kamer voorzijde met airco, tussenruimte met schuifdeur, kamer met grote serre met dubbele deuren naar de tuin, grote woonkamer met airco en keuken voorzien van inbouwapparatuur met dubbele deuren naar de tuin. Een dames en herentoilet met voorruimte en een trapkast.
1e verdieping; fraai trapportaal met overloop met klassieke trap, drie zeer grote kamers met airco, waarvan twee met dubbele deuren naar het zeer grote terras. Een inbouwkast op de overloop.
2e verdieping; via een vaste klassieke trap naar de grote hoge zolderverdieping met twee dakkapellen en de technische ruimte waarin zich de cv ketel, de W.T.W unit en een airco unit bevinden.

Bijzonderheden:
Het pand, is gebouwd in 1907 en was een voormalig woonhuis dat door de directeur van de toenmalige gasfabriek werd gebruikt. Het is in 2005 volledig gerenoveerd zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde, tevens uitgebouwd en als kantoor in gebruik genomen. De tuin is onder architectuur aangelegd. Rondom het huis ligt tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Sportfaciliteiten liggen op loop en fietsafstand. Binnen 10 minuten autorijden zijn de snelwegen A5, A9 en A4 bereikbaar. De villa is leeg te aanvaarden.
Aangezien het woonhuis nu als kantoor wordt gebruikt is er geen badkamer aanwezig. Op elke bouwlaag is het mogelijk een of meerdere badkamers te realiseren.

Opleveringsniveau:
- zeer fraaie entree en hal, voorzien van een natuurstenen vloer; - hoge geschilderde plafonds voorzien van Erco spotverlichting; -
parket in de woonkamer en grote kamer met serre;
- wanden voorzien van linnen behang;
- toiletgroep bestaande uit een herentoilet met apart urinoir en een damestoilet, beiden met een wastafelmeubel; - volwaardige
luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en natuurstenen vloer;
- verwarming middels radiatoren;
- airconditioning;
- WTW-installatie;
- markiezen (zonwering buitenzijde)
- technische-/patchruimte voorzien van airconditioning; - alarmsysteem;
- UTP CAT. 5 netwerkbekabeling;
- brandslang op de begane grond

Aanvaarding:
Leeg te aanvaarden op een nader overeen te komen tijdstip.
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Floor plans

Extra