Aanhuur / Aankoop

Orienteert u zich op een nieuwe of vervangende huisvesting? SCHIPHOLLAND ondersteunt en adviseert u graag bij het zoeken naar een optimale locatie voor uw bedrijf of organisatie. Onze ruime ervaring in het aanhuur- en aankoopproces zijn hierbij een pre.

Op basis van uw wensen en eisen, die worden vertaald naar een Programma van Eisen (PVE), waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met toekomstige groei, maken wij een zorgvuldige en uitgebreide inventarisatie van de verschillende locaties en objecten. De diverse opties worden vervolgens samen met u als opdrachtgever geëvalueerd, besproken en bezichtigd. 

Na deze uitgebreide voorbereiding is de volgende stap in het proces het voeren van onderhandelingen over de huur- of koopsom en overige voorwaarden, waarbij wij ons volledig inspannen het beste onderhandelingsresultaat voor u te behalen. Niet alleen in economische zin, maar ook bouwtechnisch en juridisch.

Indien de tijdsplanning van uw bedrijf of organisatie het toelaat kunnen ook nieuwbouwmogelijkheden geanalyseerd worden.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring